Dyrk din naturglæde hos Naturbutikken

Vi er mange, der elsker naturen. Hvad end vi befinder os i haven, går en tur rundt om én af de danske søer eller trasker gennem skovene, har naturen en forunderlig evne til både at berolige og inspirere.

Der findes mange webshops, som beskæftiger sig med salg af friluftsudstyr eller redskaber til oplevelser i naturen. Kun få omfatter alt, du skal bruge for at kunne begå dig i det grønne.

Velkommen hos Naturbutikken

Naturbutikken holder til centralt i København på Vesterbrogade. Forretningen har et kæmpe udvalg af blandt andet bøger og udstyr, som du kan bruge til din næste naturoplevelse.

Hvis du befinder dig uden for hovedstaden, kan du glæde dig ved, at du også finder al Naturbutikkens udstyr online.

Alt til naturelskeren

Naturbutikken’s webshop er bygget op, så du hurtigt og nemt kan finde frem til netop den form for udstyr, som du er på udkig efter.

Hjemmesiden omfatter hovedkategorier som: Kikkerter & teleskoper, Outdoor, Hus & have og Naturboghandel. Hvis du for eksempel er nysgerrig på fuglekiggeri, kan du med fordel tjekke kategorien DOF Birdlife Optik, hvor du kan finde fuglekiggerudstyr til både børn, begynderen, entusiasten og den øvede.

Læs dig klogere på naturen

Når vi er i kontakt med naturen, har vi det med at huske på, at der findes noget, som er langt større end os. Vi har mulighed for at overgive os til højere magter og i processen glemme os selv. Men selvom naturen bør opleves i 3D, kan du sagtens supplere dine udfoldelser med noget god læsning.

Naturbutikken’s Naturboghandel omfatter blandt andet fugle-, natur- og rejsebøger, og hvis du jævnligt sender en hilsen hjem, når du er på farten, kan du med fordel også få fat i dine postkort hos Naturbutikken.

Den perfekte gave

Gode gaver findes i mange former. Men hvis du har en skare af naturelskere i din omgangskreds, er det altid en god idé at starte din gavejagt hos Naturbutikken. Kalendere, coffee table books og plakater er også til salg på hjemmesiden – så det er bare at komme i gang med gaveindkøbene!

Bliv medlem

I stil med en del andre online forretninger kan du oprette dig som medlem hos Naturbutikken. Når du er oprettet, får du en række fordele, som vil gøre det endnu sjovere at gå på udkig efter dine natursager. Besøg Naturbutikken og se udvalget.