Drømmer du om at lave dine egne negle? Tag på neglekursus hos All About You

Hvis du som mange andre mennesker godt kan lide at have smukke negle, så bør du læse med her. All About You er nemlig det perfekte sted at søge professionel hjælp. Du kan finde alle produkter, du skal bruge til at skabe de flotteste negle på dig selv.

Men det er ikke kun produkter, du kan få fingrene i. Du kan også få kursus og uddannelse i produkterne, så du helt selv kan lave dine egne negle på dig selv eller på kunder.

Neglekursus i franske negle, NailArt og andet

All About You har flere forskellige neglekurser, som du kan deltage i. Du kan lære at lave franske negle, og du kan lære teknikker indenfor NailArt. Det giver dig evnerne til at skabe de smukkeste og mest kreative negle, du kan komme i tanke om.

De tilbyder basiskurser, og de har mere avancerede kurser. Du har endda mulighed for eneundervisning, hvis det er et ønske. Du kan finde alle muligheder på deres hjemmeside.

Sugaring kurser til hårfjerning er også en mulighed

All About You har også andre tilbud til dig udover neglekursus. De har nemlig også kursus inden for sugaring.

På mange måder fungerer sugaring på samme måde, som når du bruger voks, men sugaring har alligevel sine fordele. Sugaring er nemlig en rigtig god metode til at fjerne hår, hvis du har sart og sensitiv hud.

All About You tilbyder kurser til alle uanset behov. Der er både mulighed for uddannelser, og der er mulighed for endagskurser.

EmmiNail og andre kendte mærker i udvalget

Hos All About You vil du støde på forskellige produkter, som du kan vælge at købe hjem. Der er et hav af forskellige EmmiNail varer, som er perfekte til at skabe de flotteste negle, du kan forestille dig.

De har udstyr og materialer til gele negle, akryl negle og akrylgele negle. Du kan finde plantebaseret neglelak, og du har mulighed for at købe UV-lamper, glimmer og meget andet.

Find alle produkter og udstyr hos All About You, som du skal bruge for at skabe negle, som du drømmer om.

Køb EmmiNail og sugaring produkter hos All About You

Køb EmmiNail og sugaring produkter, eller køb adgang til ét af de mange kurser, så du kan lære at bruge deres produkter korrekt og på den mest kreative og spændende måde.

Find alle kurser og hele deres udvalg af produkter hos AllAboutYou.