Dette vil give plads til mere udendørs aktivitet med børnene

10. oktober 2021

Kunne du tænke dig at komme mere udendørs med dit barn, også selvom kulden er ved at overtage, i og med det snart er vinter? Det er der mange forældre, der vil kunne sige, at de også kunne tænke sig. Her er der derfor nogle forslag til, hvordan du og dit barn kan være aktive sammen udenfor.

Aktivitet

At være aktiv er mange ting. Det er overordnet at være i bevægelse, så det er ikke, fordi du nødvendigvis skal være meget kreativ for at være aktiv i hverdagen – heller ikke hvis det skal være sammen med dit barn. Selvom børn sætter lige meget pris på hver enkelt legepladstur, kan det godt være, at du kunne tænke dig en smule forandring.

Løbehjul til forandring

Løbehjul er en ting, der kan forandre jeres udendørsture. Det lyder måske ikke, som om det vil gøre en kæmpe forskel. Men skal du og din søn eller datter på legepladsen, vil det helt sikkert også gøre dit barn mere engageret på turen derhen, at de har et løbehjul at køre på. Ofte kan turen nemlig virke kold og kedelig modsat selve legepladsen, der er målet. Har I en relativ lang rute til legepladsen, vil et løbehjul altså få denne vej til at være en positiv del af turen.

Løbehjul i julegave

Synes du ikke, at et løbehjul er, hvad der er rum til i budgettet, kan du evt. købe det til dit barn i julegave. Julegave køber du garanteret alligevel til dit barn, så det vil dermed ikke komme som en ekstraudgift i samme grad.

Det er snart vinter. Virker det derfor som et underligt tidspunkt at forære dit barn et løbehjul på, fordi vejene snart bliver isede og glatte? Det behøver det ikke være. Det kan være en gave, som dit barn kan glæde sig spændt til at bruge.

Relateret Artikler

Madkonceptet leverer frokostordning til firmaer

Madkonceptet leverer frokostordning til firmaer

Madkonceptet er et kendt navn inden for catering i hovedstadsområdet og fortjener i den grad den positive opmærksomhed. Med et kvalitetsniveau der altid er over gennemsnittet samt mad, der bliver leveret med et smil og smager dejligt, er virksomheden en oplagt...

Krystal penduler er en af de ældste metoder til spådomskunst

Krystal penduler er en af de ældste metoder til spådomskunst

Krystal penduler er en af de ældste metoder til spådomskunst og forudsigelse i menneskets historie. I mange år har folk brugt krystal penduler i stedet for kompasser for at finde vej. Kunsten at bruge krystalpendler er en af verdens ældste opdagelser, og den er...

På Børneliv forklares børns sociale liv

På Børneliv forklares børns sociale liv

Børns udvikling har meget at gøre med, hvem de er sammen med, og hvilke lege samt legetøj de anvender. Du kan på www.borneliv.dk lære meget mere om, hvordan børn interagerer med hinanden både i forhold til dem selv og andre. Læs mere om Jørn Martin Steenholds...