Dette vil give plads til mere udendørs aktivitet med børnene

Kunne du tænke dig at komme mere udendørs med dit barn, også selvom kulden er ved at overtage, i og med det snart er vinter? Det er der mange forældre, der vil kunne sige, at de også kunne tænke sig. Her er der derfor nogle forslag til, hvordan du og dit barn kan være aktive sammen udenfor.

Aktivitet

At være aktiv er mange ting. Det er overordnet at være i bevægelse, så det er ikke, fordi du nødvendigvis skal være meget kreativ for at være aktiv i hverdagen – heller ikke hvis det skal være sammen med dit barn. Selvom børn sætter lige meget pris på hver enkelt legepladstur, kan det godt være, at du kunne tænke dig en smule forandring.

Løbehjul til forandring

Løbehjul er en ting, der kan forandre jeres udendørsture. Det lyder måske ikke, som om det vil gøre en kæmpe forskel. Men skal du og din søn eller datter på legepladsen, vil det helt sikkert også gøre dit barn mere engageret på turen derhen, at de har et løbehjul at køre på. Ofte kan turen nemlig virke kold og kedelig modsat selve legepladsen, der er målet. Har I en relativ lang rute til legepladsen, vil et løbehjul altså få denne vej til at være en positiv del af turen.

Løbehjul i julegave

Synes du ikke, at et løbehjul er, hvad der er rum til i budgettet, kan du evt. købe det til dit barn i julegave. Julegave køber du garanteret alligevel til dit barn, så det vil dermed ikke komme som en ekstraudgift i samme grad.

Det er snart vinter. Virker det derfor som et underligt tidspunkt at forære dit barn et løbehjul på, fordi vejene snart bliver isede og glatte? Det behøver det ikke være. Det kan være en gave, som dit barn kan glæde sig spændt til at bruge.