Derfor skal du vælge en revisor til din virksomhed

13. juli 2021

Der er mange, som er af den klare overbevisning, at en revisor blot er en omkostning – men det er ikke helt rigtigt. I det nedenstående afsnit vil du blive klogere på, hvorfor du skal vælge at tilknytte en revisor til din virksomhed. I den sammenhæng vil du blive præsenteret for nogle grunde, som gør, at du får svært ved at ignorere en revisors vigtighed for din virksomhed.

Anse revisoren som en investering i din kommende succes

Der er en grund til, at alle velfungerende virksomheder har tilknyttet en eller flere revisorer: De kan være med til at skabe succes. En revisor kan langt mere end bare at indsende regnskaber og underskrive dokumenter. De kan rådgive dig, og du kan sparre med dem omkring økonomiske beslutninger. Både dig og revisoren har den samme agenda – nemlig at skabe succes.

Det rigtige samarbejde med din kommende revisor kan helt sikkert være medvirkende til at skabe øget succes i din virksomhed. Jeres kompetencer bliver meget mere værd, hvis I bruger dem i fællesskab. Det er opskriften på succes!

Man skaber ikke succes alene

Succes er et produkt af samarbejde mellem personer, der har forskellige kompetencer. Et fodboldhold kan heller ikke vinde noget, hvis de stiller op med 11 forsvarsspillere på banen. Succes kræver forskellige kompetencer. En revisor har helt sikkert nogle kompetencer, som du ikke har, hvorfor revisoren kan hjælpe dig med elementer, som du ikke selv kendte vigtigheden af.

En revisor kan være din faste sparringspartner, som altid vil virksomheden det bedste. Det er ikke helt forkert at sige, at en revisor er en kombinationen af en trofast medarbejder og en ekstern konsulent. Det skal forstås på den måde, at revisoren ikke er bange for at stille spørgsmålstegn ved dine beslutninger, hvis revisoren har et økonomisk incitament, der gør spørgsmålstegnet relevant.

Relateret Artikler

Skab et hyggeligt udeliv året rundt

Skab et hyggeligt udeliv året rundt

Hvis der er noget vi gerne vil som familie i dag, så er det at komme lidt væk fra alle de skærme der fylder i hverdagen. Det gælder både os voksne og vores børn. For når vi træder væk fra smartphones og tablets er vi nemlig sammen på en helt anden måde. Men det er jo...

Pfos er et stort problem for miljøet og menneskers sundhed

Pfos er et stort problem for miljøet og menneskers sundhed

Pfos tilhører en familie af syntetiske kemikalier kendt som PFAS'er, som anvendes i industrielle processer, brandslukningsskum og andre produkter. Pfos er meget persistent i miljøet og er fundet i forhøjede niveauer over hele verden. Ud over sin indvirkning på miljøet...

Dating sider gør det nemt og bekvemt at møde kærligheden

Dating sider gør det nemt og bekvemt at møde kærligheden

Dating sider bliver stadig mere populære og udbredt blandt folk, der leder efter romantiske forhold. De giver en bekvem måde at møde potentielle partnere på, uden at man behøver at gå ud og mødes personligt. På dating  sider kan brugerne oprette profiler, søge efter...