Derfor skal du vælge en revisor til din virksomhed

Der er mange, som er af den klare overbevisning, at en revisor blot er en omkostning – men det er ikke helt rigtigt. I det nedenstående afsnit vil du blive klogere på, hvorfor du skal vælge at tilknytte en revisor til din virksomhed. I den sammenhæng vil du blive præsenteret for nogle grunde, som gør, at du får svært ved at ignorere en revisors vigtighed for din virksomhed.

Anse revisoren som en investering i din kommende succes

Der er en grund til, at alle velfungerende virksomheder har tilknyttet en eller flere revisorer: De kan være med til at skabe succes. En revisor kan langt mere end bare at indsende regnskaber og underskrive dokumenter. De kan rådgive dig, og du kan sparre med dem omkring økonomiske beslutninger. Både dig og revisoren har den samme agenda – nemlig at skabe succes.

Det rigtige samarbejde med din kommende revisor kan helt sikkert være medvirkende til at skabe øget succes i din virksomhed. Jeres kompetencer bliver meget mere værd, hvis I bruger dem i fællesskab. Det er opskriften på succes!

Man skaber ikke succes alene

Succes er et produkt af samarbejde mellem personer, der har forskellige kompetencer. Et fodboldhold kan heller ikke vinde noget, hvis de stiller op med 11 forsvarsspillere på banen. Succes kræver forskellige kompetencer. En revisor har helt sikkert nogle kompetencer, som du ikke har, hvorfor revisoren kan hjælpe dig med elementer, som du ikke selv kendte vigtigheden af.

En revisor kan være din faste sparringspartner, som altid vil virksomheden det bedste. Det er ikke helt forkert at sige, at en revisor er en kombinationen af en trofast medarbejder og en ekstern konsulent. Det skal forstås på den måde, at revisoren ikke er bange for at stille spørgsmålstegn ved dine beslutninger, hvis revisoren har et økonomisk incitament, der gør spørgsmålstegnet relevant.