Derfor skal du skifte over til en hundesele

16. november 2020

Flere og flere hundeejere vælger at gå væk fra de traditionelle halsbånd, for i stedet at anvende hundeseler. Argumentet for denne overgang er ofte, at hunde faktisk kan gøre rigtig meget skade på sig selv, hvis de trækker for meget i linen, når de har halsbånd på. Har du således en hund, der trækker i linen, og bruger du halsbånd? Så kan den altså få nakkeproblemer, og smerterne kan i sidste ende føre til en hund, der er ustyrlig og modvillig, når du skal gå tur med den.

Vælger du derimod at skrifte til en hundesele, vil trykket fjernes fra hundesnoren og i stedet flyttes over til brystregimentet og forbenene. På den måde skåner du altså din hunds hals. Kort sagt, er en hundesele altså en langt bedre løsning end et halsbånd. Ønsker du således at skifte over til en hundesele? Så er der garanti for, at du lige her finder den helt perfekte hundesele til din hund.

Det skal du kigge efter i en hundesele

Det allervigtigste ved en hundesele er, at den skal sidde behageligt. Den må altså hverken gnave eller nive, og den skal samtidig være skånsom overfor din hunds pels. Heldigvis er udvalget af hundeseler stort, og derfor er der også rig mulighed for at finde én eller flere, der passer din hund perfekt. Du kan blandt andet overveje at købe en hundesele, der er smuds- og vandafvisende – den er nemlig nem at rengøre. Ellers kan du med fordel blot gå efter en hundesele, der er slidstærkt og som har bløde og åndbare materialer. Idet din hund skal bære den gennem alverdens vind og vejr, er det nemlig vigtigt, at du køber én, der er af god kvalitet og som ligeledes kan holde i mange år.

Smart hundesele fra DOG Copenhagen

Langt de fleste hundeseler, du finder på markedet, er ergonomisk designede, så de netop skåner din hunds nakke og ryg. Ønsker du desuden at gøre det nemt for dig selv, kan du med fordel se nærmere på den fantastiske Comfort Walk Pro hundesele fra DOG Copenhagen. Her får du nemlig deres smarte Easy-Grab håndtag på ryggen, som giver dig mulighed for nemt og hurtigt at tage fat i din hund og få kontrol over den uden, at du skal bruge en snor. Derudover giver denne hundesele dig også mulighed for at fastgøre hele to liner.

Relateret Artikler

Bogen My First Years fra Special Day det perfekte valg

Bogen My First Years fra Special Day det perfekte valg

Hvis du er på udkig efter en unik og speciel måde at gemme dine minder på, er bogen My First Years fra Special Day det perfekte valg. Denne bog giver dig mulighed for at skrive alle de minder ned, der bringer dig glæde, så du kan se tilbage på dem og smile. Uanset om...

Effektlageret og deres udvalg af Robens telte og Gateway 1 gummistøvler

Effektlageret og deres udvalg af Robens telte og Gateway 1 gummistøvler

Når det kommer til alt, der har med udeliv at gøre, er Effektlageret af gode grunde et af mange danske kunders foretrukne sted at shoppe. For ikke nok med at udvalget er ekstra stort hos dem; Man sørger samtidig for at levere hurtigt og lige til døren, uanset om det...