Derfor er kvalitetstid vigtigt i jeres parforhold

Hvis du er i et forhold, ved du, at kvalitetstid er vigtig. Men hvad er kvalitetstid egentlig? Og hvorfor er det så vigtigt? Kvalitetstid er ganske enkelt, når du retter din opmærksomhed på din partner og giver ham din opmærksomhed. Det kan være alt fra at tage på en date til at hygge sig på sofaen og spille Mahjong gratis. Grunden til, at kvalitetstid er så vigtig, er, at det giver dig mulighed for at komme i kontakt med din partner på et dybere niveau. Når du giver din partner din fulde opmærksomhed, er du i stand til at lære mere om ham eller hende og skabe en dybere forbindelse til ham eller hende. Dette kan være med til at forbedre kommunikationen, uddybe jeres bånd og endda øge intimiteten. Desuden er det bare rart at kunne fokusere på hinanden uden distraktioner!

 

Hvis I har svært ved at få tid til jeres kvalitetstid, skal du ikke være bekymret – du er ikke alene. Med arbejde, familieforpligtelser og ens individuelle sociale liv kan det være svært at finde tid til at fokusere på hinanden. Men der er nogle ting, I kan gøre, for at finde tid til hinanden.

 

Planlæg længere fremad

Hvis I vil sikre jer, at I har tid til kvalitetstid sammen, så skriv det ind i kalenderen! Uanset om det er en gang om ugen eller en gang om måneden, så planlæg bestemte dage, som kun er for jer to. På den måde har I noget at se frem til, og I behøver ikke at forsøge at få det til at passe ind i en i forvejen travl uge.

 

Fokuser på hinanden, når I har tid

Når I tilbringer kvalitetstid sammen, skal I huske at lade telefonerne ligge, lukke den bærbare computer og virkelig fokusere på hinanden. Det kan være fristende at sidde på jeres telefoner, men modstå trangen! Hvis I har svært ved dette, så sæt dem på lydløs, så I ikke fristes til at tjekke dem hvert femte minut.

 

Tal om andet end arbejde eller skole

Tal om andet end arbejde eller skole – en af de bedste måder at skabe kontakt med din partner på er at finde ud af mere om hans/hendes interesser og hobbyer. Så spørg i stedet din partner ind til han eller hendes interesser og hobbys. Du bliver måske overrasket over, hvor meget der er, som du ikke ved om dem!