Dan Egtved har hestebokse og høhække til kvæg

I både hestestald og kostald skal inventaret være holdbart og effektivt, både for dig og for dine dyr. Dan Egtved har den helt rigtige løsning, da de har et bredt udvalg af forskelligt inventar til både hest og kvæg. Du finder derfor både hestebokse og høhække til kvæg iblandt meget andet i deres udvalg.

En hesteboks fra Dan Egtved giver åbent staldmiljø

Har du brug for en hesteboks, så bør du tage ind forbi Dan Egtved, der kan tilbyde flere forskellige varianter. De har en hesteboks med plastplanker, der er vedligeholdelsesfri, da den ikke kræver nogen efterbehandling. Denne form for hesteboks tåler fugt fra gødningsmåtten, er brudstærk med 33 mm planker og er gennemfarvet. Det betyder, at den tåler både spark og bidemærker. En hesteboks har forskellige størrelser, da det kommer an på din stald og foretrukne størrelse. Du kan også finde en hesteboks med træplanker, der er enten 33 eller 42 mm massive planker. Uanset om det er plast eller træ, du er på udkig efter, kan du være helt sikker på at hestebokse fra dem er lavet i holdbare materialer. Du kan også få en hesteboks, der kan leveres med oplukkelige frontgitre. Dette kan være med til at give et mere åbent staldmiljø. Er du på udkig efter en god hesteboks til din stald, så bør du tage ind forbi www.dan-egtved.dk, hvor du kan se alt det, de kan tilbyde.

Montér en høhæk til kvæg i hjørnet af stalden

Har du en kostald og brug for en høhæk til kvæg, så kan Dan Egtved også hjælpe her. De har forskellige højhække til kvæg, så du kan vælge den, der bedst passer til din stald. En høhæk til kvæg kan monteres i hjørner, i skillerum og over gitter. Du vil selvfølgelig være helt sikker på, at en høhæk til kvæg er lavet i høj kvalitet og er meget holdbar. De er enten lavet i slagfast plast eller galvaniseret stål, hvilket også gør dem lette at rengøre. En høhæk til kvæg kan anvendes til frøgræs, wrap, halm og hø. Du kan vælge den rette høhæk til kvæg på siden, uanset om det er en enkelt eller flere, du har behov for til din stald. Vil du vide mere om høhæk til kvæg, kan du læse under hvert produkt, eller tage kontakt til dem på www.dan-egtved.dk. De kan hjælpe dig og besvare de spørgsmål, du måtte have.

Dan Egtved er en af Danmarks førende leverandører af inventar til heste- og kostalde. For dem er høj kvalitet utroligt vigtigt, og du får derfor også kun gode produkter fra dem.