Catan – Stadigvæk et af de bedste brætspil på markedet!

Hos braetogbrikker.dk har de spækket alle hylder med de bedste spil – ligesom i deres fysiske butik centralt i København. Et af de spil, som har hittet i flere årtier, og som aldrig er gået af mode, er Catan.

Catan satte retningen

Catan, som oprindeligt udkom med titlen Settlers of Catan, er et pionerende spil. Denne serie har været med til at starte det, som man kalder den moderne bølge af brætspil. Catan er for brætspil lidt ligesom Ringenes Herre er for fantasybøger. Som connaisseur bliver man næsten nødt til at prøve Catan, hvis man ikke allerede har stiftet bekendtskab med titlen. Der er ingen vej udenom!

Der er mange timers underholdning i Catan. Det er et konstruktionsspil, man kan tage frem igen og igen og spille sammen med venner eller familie. Ønsker du yderligere variation? Overvej at købe et nyt Catan-spil hos Bræt og Brikker. De fører en hel kategori, der er spækket udelukkende med forskellige udgaver af Catan. Prøv det flotte Catan 3D Deluxe eller Søfarere. Du finder også Mod Stjernerne, Handelsmænd og Barbarer samt mange andre! Ønsker du Catan på dansk eller engelsk? På braetogbrikker.dk forhandles flere udgaver i hvert sprog.

Det handler om brætspil hos braetogbrikker.dk

Det er nemt og praktisk at shoppe hos Bræt og Brikker, hvor alle de bedste brætspil er samlet ét sted. Køb Monopoly, Matador, Varulv-spil, Ticket to Ride og mange andre titler. Der er alt fra de bedste selskabsspil til familiespil med sværhedsgrader, hvor alle kan være med. Køb også børnespil, som de små kan have fornøjelse med uden de voksnes indblanding samt puslespil med forskellige antal brikker. Kan du godt lide at bruge de små grå? Så gå på udkig blandt hjernevriderne hos braetogbrikker.dk, der altid har det rette brætspil til lejligheden.

Også andet end brætspil

Udover at være specialist i brætspil, kan du også købe alle de kendte samlekort hos Bræt og Brikker. Det gælder selvfølgelig Pokemon kort og Magic the Gathering samlekort. Du finder desuden også kort til Yu-Gi-Oh! Samt fodboldkort med alle verdensstjernerne. Går du efter at samle dem alle? Så er du landet det rigtige sted.

Webshoppen bugner med kvalitet på alle hylder med alt fra Catan og Ticket to Ride til de gyldne Varulv- og EXIT-spil. Køb samlekort fra Pokemon og Yu-Gi-Oh! eller de flotteste puslespil på markedet. Hos Bræt og Brikker får du rigtig god service. Du er i stand til at få dag til dag-levering og fri fragt på ordrer blot over 499 kroner. God shoppelyst.