Brug uraffineret kakaosmør fra Hedenhus til madlavning og hudpleje

Du kan altid regne med at finde økologiske råvarer og bæredygtige løsninger hos Hedenhus. I deres udvalg kan du finde et væld af æteriske olier, fast smør og olie i blandt meget andet, der kan bruges til alt fra madlavning til hudpleje og kosmetik. Herunder skal det handle om deres udvalg af uraffineret kakaosmør, og hvad det kan anvendes til.

Lav en lækker salve med uraffineret kakaosmør

Hos Hedenhus er de klar over, hvor vigtig høj kvalitet er, og derfor har de også uraffineret kakaosmør i god kvalitet. Uraffineret kakaosmør fra dem har ikke gennemgået kemiske processer og indeholder derfor ingen kemiske stoffer. Dette er også medvirkende til, at det er i levnedsmiddelkvalitet, og du derfor du også indtage deres kakaosmør samt anvende det til forskellige typer madlavning. Det uraffinerede kakaosmør er udvundet af Theobroma Kacao træets frø, og det er typisk anvendt i salver, massage cremer, lotions, sæber og læbepomader, men anvendes også til madlavning og chokoladefremstilling. Uraffineret kakaosmør dufter utroligt lækkert, men du kan også finde en type, der er duftreduceret, hos hedenhus.dk. Det er gjort ved en proces med vanddamp, og der er derfor ingen kemikalier involveret. Der er en naturlig duft af chokolade i uraffineret kakaosmør, som blandt andet kan være lækker i cremer. Skal du bruge uraffineret kakaosmør til at lave egne kosmetiske produkter, kan du hos Hedenhus også finde opskrifter, hvis du har brug for inspiration. Uraffineret kakaosmør er koldpresset fra kakaobønnen og har en fast og solid form.

Blødgør huden med uraffineret kakaosmør

Uraffineret kakaosmør er fast ved stuetemperatur, men smelter ved ca. 40° C. Det kan dog også let blødgøres ved at gnide det mellem fingre eller smeltes i vandbad, gryde eller i en mikrobølgeovn. Det kan være praktisk at bruge uraffineret kakaosmør til at beskytte og blødgøre huden. Desuden vil det give den fantastiske chokolade-duft. Du kan finde uraffineret kakaosmør fra 35 gram til 25 kg. Det kommer selvfølgelig helt an på, hvor meget du skal bruge, og hvor ofte du skal bruge det. Da virksomheden selv går op i økologi og bæredygtighed, kan du være sikke på, at de har produkter, der understøtter dette. Både som virksomhed og private, gør de selv, hvad de kan for at være bæredygtige og bruge økologiske produkter. Vil du gøre mere for miljøet, er det helt sikkert hos dem, at du skal finde uraffineret kakaosmør. Du kan tage ind forbi www.hedenhus.dk, hvis du har brug for at lære mere om deres kakaosmør, eller du gerne vil lære mere om selve virksomheden. Du kan desuden være sikker på hurtig levering af dine produkter fra Hedenhus.