Aigle gummistøvler – 100% vandtætte til børn

26. oktober 2020

Leder du efter gummistøvler til den lille? Så bør du tage et kig på Aigle gummistøvler.

Aigle er et fransk produceret brand, der har eksisteret siden 1853 og har lige siden opstarten produceret gummistøvler af allerhøjeste kvalitet. Aigle kom altså til verden blot få år efter, at bearbejdningsmetoden ‘vulkanisering’ blev opfundet, og denne metode bruger de så til at skabe deres støvler. Dette giver dem mulighed for at forme gummi og styrke materialets egenskaber, og dermed kan de altså skabe fodtøj, der er 100% vandtæt.

Aigle har altså skabt 100% vandtæt fodtøj i mere end 150 år, og de er aldrig gået ned på hverken detaljer eller kvalitet. Folk verden over elsker disse støvler grundet deres høje krav til både materialer, kvalitet og håndarbejde. Langt de fleste Aigle gummistøvler bliver den dag i dag stadig lavet i hånden samt tjekket af specialister. De er også verdenskendt for deres design, og Aigle gummistøvler passer derfor perfekt ind i vores moderne hverdag.

Du kan altså med god grund tage et kig på det store udvalg af Aigle gummistøvler.

Slidstærke og komfortable gummistøvler

Udover at være 100% vandtætte er Aigle gummistøvler altså også kendetegnede ved at være håndlavet og fremstillet i det allerbedste naturgummi. Dette gør også Aigle gummistøvler yderst smidige, robuste og komfortable for ethvert barn, hvis største ønske er at komme ud og hoppe i vandpytter. Naturgummi som materiale er utrolig stærkt og holdbart, og så har det desuden ualmindelig høj slidstyrke, således at dit barn vil kunne får glæde af sine Aigle gummistøvler i mange år. Støvlerne er også stødabsorberende og fleksible – endda også i ekstrem kulde.

Du skal heller ikke være bange for, at dit barn glider rundt i vand og mudder, da støvlerne har et skridsikkert mønster under bunden, så han eller hun står godt fast. Disse fantastiske støvler kommer i mange farver og mønstre, så der er helt sikkert noget, der falder i jeres smag.

Kort sagt så er Aigle gummistøvler det perfekte, nye par gummistøvler til dit barn, og hverken dig eller dit barn vil blive skuffede.

Relateret Artikler

Bogen My First Years fra Special Day det perfekte valg

Bogen My First Years fra Special Day det perfekte valg

Hvis du er på udkig efter en unik og speciel måde at gemme dine minder på, er bogen My First Years fra Special Day det perfekte valg. Denne bog giver dig mulighed for at skrive alle de minder ned, der bringer dig glæde, så du kan se tilbage på dem og smile. Uanset om...

Effektlageret og deres udvalg af Robens telte og Gateway 1 gummistøvler

Effektlageret og deres udvalg af Robens telte og Gateway 1 gummistøvler

Når det kommer til alt, der har med udeliv at gøre, er Effektlageret af gode grunde et af mange danske kunders foretrukne sted at shoppe. For ikke nok med at udvalget er ekstra stort hos dem; Man sørger samtidig for at levere hurtigt og lige til døren, uanset om det...